Op woensdag 11 maart jl. hebben projectleden van de vier proeftuinen die hun projectidee mogen uitwerken de workshop ‘Aanvraag schrijven’ bijgewoond. Op het Utrecht Science Park kwamen vier Make-It leden bijeen met de proeftuinen. De proeftuinen pitchten hun projectideeën en gaven elkaar handige tips. Daarna volgden presentaties door de Make-It leden.

Ellen Koster vertelde waar de aanvraag aan moet voldoen en welke begeleiding de proeftuinen kunnen verwachten van het Make-It consortium (bekijk de kennisclip). Ruby Janssen gaf de proeftuinen een format waarmee zij het eigen projectidee langs een bestaand framework voor implementatie konden leggen (bekijk de kennisclip). Marcel Bouvy vertelde waar referenten op letten bij het beoordelen van een aanvraag en welke onderdelen in de aanvraag extra aandacht behoeven. Rob Heerdink liet de proeftuinen hardop nadenken over welke uitkomstmaten zij kunnen meten. De bijeenkomst werd afgesloten met een 1-op-1 sessie, waarbij elk Make-It lid bij een proeftuin aanschoof om samen over het projectidee, en het opschrijven daarvan, te sparren. Een geslaagde en nuttige bijeenkomst!

Meer informatie over de Workshop ‘Aanvraag schrijven’