Workshop 'Aanvraag schrijven'

 

Op woensdag 11 maart 2020 werd op het Utrecht Science Park de workshop ‘Aanvraag schrijven’ georganiseerd om de geselecteerde proeftuinen te ondersteunen bij het schrijven van hun uitgewerkte aanvraag.

De proeftuinen pitchten hun projectideeën en gaven elkaar handige tips. Daarna volgden een aantal presentaties door leden van het Make-It consortium (zie ook het programma verderop).

Zo vertelde Ellen Koster waar de aanvraag aan moet voldoen en welke begeleiding de proeftuinen kunnen verwachten van het Make-It consortium. Over dit onderwerp is een kennisclip beschikbaar.

Daarna gaf Ruby Janssen toelichting op een framework voor succesvolle implementatie van interventies waarlangs de proeftuinen het eigen projectidee konden leggen. Ook over dit onderwerp is een kennisclip gemaakt.

Marcel Bouvy vertelde waar referenten op letten bij het beoordelen van een aanvraag en welke onderdelen in de aanvraag extra aandacht behoeven. Hier is een ingesproken presentatie van beschikbaar.

 

Rob Heerdink liet de proeftuinen hardop nadenken over welke uitkomstmaten zij kunnen meten (ingesproken presentatie volgt).

De bijeenkomst werd afgesloten met een 1-op-1 sessie, waarbij elk Make-It lid bij een proeftuin aanschoof om samen over het projectidee, en het opschrijven daarvan, te sparren.

Vind hier het aanvraagformulier en de eisen van ZonMw aan de uitgewerkte aanvraag.

Programma workshop 'Aanvraag schrijven'